Hemmeligheten bak den friske og syrlige eplemosten
ligger i eplenes lange modningsprosess med lange lyse sommerdager og kjølige netter. 
Dette er det som gir den norske eplemosten sin særpreg, naturlig høyt syrenivå, et lavere sukkerinnhold og en fantastisk aroma.
 

Når sola skinner og vi alle samles i eplehagen til årets innhøsting
da er det lett å kjenne på den gleden det gir å å være eplebonde. Lukten av røde smakfulle epler,
den varme søndavinden, følelsen av å ha vært med på å skape noe av og med naturen, den er verdifull.
Epleproduksjon er i aller høyeste grad en fornybar ressurs, og er vårt bidrag til et ærlig, naturlig og bærekraftig landbruk.

Et kvalitetsprodukt blir til når mann og natur spiller på lag
På Hyggen gård jobber vi hardt for å få dette til hvert år og vi jobber alltid med å bli enda bedre enn året før.
Vi håper det kjennes på smaken når du åpner en av våre flasker med eplemost.